Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Poznać znaczy zrozumieć
Projekt
Idea Asyżu
Edycja 2021/22
Regulamin
Dla szkół
Pomoc
Edycje
Kontakt
Edycja 2021/22
Regulamin 2021/22
Strony IX edycji projektu
Kuchnie świata - przy wspólnym stole
Co lubił jeść Karol Wojtyła
Kuchnia kaszubska
Kuchnia prawosławna
Kuchnia śląska
Kuchnia Ziemi Krośnieńskiej
Kuchnia żydowska
Potrawy świata
Jedność w róznorodności
Materiały
Logotypy Oblicza Dialogu
Media
Syberyjskie pielmieni
Kuchnie świata - przy wspólnym stole
»
Potrawy świata
»
Syberyjskie pielmieni
Przepis na stronie
Instytutu Dialogu Międzykulturowego
.
drukuj
« powrót
2015-22 - Wszelkie prawa zastrzeżone IDMJP2-pak