Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Poznać znaczy zrozumieć
Projekt
Idea Asyżu
Edycja 2023/24
Regulamin
Dla szkół
Pomoc
Edycje
Kontakt
Edycja 2023/24
Regulamin 2023/24
Strony XI edycji projektu
Materiały
Kuchnie świata - przy wspólnym stole
Co lubił jeść Karol Wojtyła
Kuchnia indyjska
Kuchnia kaszubska
Kuchnia prawosławna
Kuchnia śląska
Kuchnia Ziemi Krośnieńskiej
Kuchnia żydowska
Potrawy świata
Jedność w róznorodności
Media
Logotypy Oblicza Dialogu
Zupa jarzynowa, paprykarz cielęcy, szarlotka
Kuchnie świata - przy wspólnym stole
»
Co lubił jeść Karol Wojtyła
»
Zupa jarzynowa, paprykarz cielęcy, szarlotka
drukuj
« powrót
2015-22 - Wszelkie prawa zastrzeżone IDMJP2-pak